Workshops

Als schrijver, verteller, interviewer en coach geeft Elke diverse workshops. Zoals:

Liefdesbrief schrijven
Iedereen wordt blij van positieve feedback of een compliment. En stiekem uiten we dat niet vaak genoeg, en daarom gaan we een liefdesbrief schrijven! Met behulp van creatieve oefeningen krijg je input voor een prachtige brief die je schrijft aan iemand van wie je houdt, die je bewondert of gewoon positieve energie verdient.

Schrijf je vrij
Tijdens deze workshop ga je loslaten, met behulp van een aantal creatieve schrijfoefeningen. Het is even tijd voor jou, het is nodig om je af en toe los te weken van alle drukte en prikkels. Schrijven is een bewezen manier om gelukkiger te worden, bijvoorbeeld door de focus, het bewustzijn en de aandacht die hierbij komen kijken. Niet alleen zul je dat ervaren tijdens deze workshop, maar je krijgt ook tools mee om het schrijven in je dagelijks leven te integreren om bewuster te leven en beter los te laten.

Geef je sollicitatiebrief een positieve boost
Je hebt je sollicitatiebrief wel op orde, maar hoe val je op in positieve zin? Tijdens deze workshop leer je hoe je je brief dicht bij jezelf kunt houden, maar er toch op professionele wijze uit springt. Een aantal creatieve oefeningen zorgen niet alleen voor resultaat, maar maken het werken aan je sollicitatiebrief ook nog leuk.

Heb je interesse in een van de workshops? Laat het vooral weten en neem contact op…