Over Elke

Als klein meisje zat ik al driftig fantasierijke verhalen te tikken op een typemachine. En in navolging van mijn opa en vader ben ik ook het schrijversvak met veel plezier ingerold. Taal en Nederlands vond ik altijd de leukste vakken en tijdens mijn studie Media & Cultuur (UvA) heb ik veel meegekregen over het creëren van een verhaal. Op verschillende redacties leerde ik echt schrijven en na een aantal cursussen zoals roman en scenario schrijven kan ik zeggen dat ik houd van schrijven in de breedste zin van het woord…

Verder ben ik 36, kijk ik graag Sherlock, lees ik Griet op de Beeck, draag ik het liefst tijgerprint, luister ik naar Bruce Springsteen, eet ik chocolade, reis ik dolgraag naar Amerika en woon ik heel gelukkig met mijn vriend in Haarlem.

SCHRIJVER
Ik heb veel verschillende projecten gedaan in mijn werkende leven, maar mijn hart
ligt bij het schrijven. Van interviews tot zakelijke teksten, van nieuwsberichten tot een blog.
Ik geloof heilig in de kracht van verhalen en vind het dan ook geweldig om workshops te geven en projecten op te zetten die met dit onderwerp te maken hebben.
NUCHTERE DROMER
Met mijn hoofd in de wolken, maar met beide benen op de grond. Dat is hoe ik leef. Tijdens
mijn werk kan ik totaal opgaan in een verhaal, maar blijf alert om het overzicht
te bewaren en details scherp in de gaten te houden.
SOCIAAL DIER
Het mooiste wat ik meerdere keren van mensen heb gehoord, is dat zij volledig
zichzelf kunnen zijn bij mij. En ik krijg energie van hun verhalen. Ik vind het fijn
om uren achter mijn laptop te zitten, maar kan ook erg genieten van mooie
samenwerkingen.
CREATIEVE GEEST
Als ik creatief bezig kan zijn, ben ik blij. Vooral als ik kan stoeien met woorden, verhalen, concepten. Soms vind ik het lastig dat in dit proces niet alles perfect hoeft te zijn. Sterker nog, als je buiten de lijntjes kleurt kom je in een gebied waar je ontzettend veel leert. Hier kun je spelen en experimenteren. En als je valt, sta je weer op. Net als vroeger op het schoolplein.